Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μπάμπης τρίζει συθέμελα τον γάμο Ασημίνας – Νικηφόρου! Η ερωτική έλξη που φουντώνει και ο μεγάλος καβγάς!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Στο επίκεντρο του κύκλωνα θα βρεθεί ο γιος του Κυριάκου, ο Μπάμπης ο οποίος ως μποέμ και αντισυμβατικός τύπος έχει αρχίσει ήδη να αναστατώνει με τη παρουσία του την Ασημίνα. Ο Μπάμπης  προσεγγίζει την μεσαία, αδελφή, Σταμίρη και η συμπάθεια μεταξύ τους εκτυλίσσεται σε μία έλξη, μία έντονη και μεγάλη έλξη, η οποία θα είναι αμοιβαία και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο γάμος της Ασημίνας με το Νικηφόρο θα περάσει μεγάλη κρίση, ενώ η παρουσία του Μπάμπη θα δυναμιτίσει ακόμη, περισσότερο, το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι. 

 

Ο Μπάμπης  με τον χαρακτήρα και την μποέμ προσωπικότητά του  θα κερδίσει το ενδιαφέρον της Ασημίνας, με αποτέλεσμα οι δυο τους, να έρθουν κοντά. Η έντονη, ερωτική έλξη, σύμφωνα με το Πρωινό, θα προκαλέσει τριγμούς στο γάμο της νεαρής γυναίκας με το Νικηφόρο, ο οποίος κυριευμένος από τη ζήλια του, κάποια στιγμή θα βγει εκτός εαυτού. Ο καθόλα ευγενής Σεβαστός θα γίνει έξω φρενών με την Ασημίνα για τα μάτια του Μπάμπη. Ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στο παντρεμένο ζευγάρι, με τον Νικηφόρο να θέτει τελεσίγραφο στην γυναίκα του να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο πατρικό της και να μην έχει επαφές με το Μπάμπη. 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More