Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Νικηφόρος εκβιάζει την Ασημίνα που έχει εξαφανιστεί με τον μικρό Σέργιο – Τι ρόλο θα παίξει ο Μπάμπης

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου! Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν να συγκλονίζουν και στα επόμενα επεισόδια.

Μετά την αποκάλυψη βόμβα που έκανε ο Τάκης στην οικογένεια Σεβαστού, ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας αλλά της Δρόσως η Ασημίνα είναι σε πανικό. Απεγνωσμένη και με τον τρόμο ότι θα της πάρουν το μόνο σημαντικό που έχει στη ζωή της, το γιο της, παίρνει τον μικρό Σέργιο και εξαφανίζεται!

Σύμφωνα με το TiVi Sirial, η Ασημίνα απελπισμένη φεύγει και το επόμενο πρωί οι Σεβαστοί συνειδητοποιούν ότι λείπει όχι μόνο εκείνη αλλά και το παιδί.  Ο Μπάμπης βοηθάει την Ασημίνα και της βρίσκει ένα μέρος για να κρυφτεί με το παιδί.

Ο Νικηφόρος αναστατωμένος πάει στο σπίτι της Ουρανίας για να βρει την Ασημίνα. Η Ουρανία και ο Βαγγέλης δεν ξέρουν που βρίσκεται αλλά είναι σίγουροι ότι την έχει βοηθήσει ο Μπάμπης να το σκάσει. Ο Νικηφόρος αμέσως μετά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου δηλώνει την εξαφάνιση του παιδιού και της συζύγου του και αρχίζουν οι έρευνες αλλά και το κουτσομπολιό στο Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος βρίσκει τον Μπάμπη και στέλνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. “Πες της να γυρίσει, αλλιώς θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε” του λέει, ενώ ξαναπάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται και ξεκινά η ανάκριση. Ωστόσο ο νεαρός Βαμβακάς κρατά το στόμα του κλειστό.

Τότε μπαίνει στη μέση η Ελένη, στην οποία ο Μπάμπης αποκαλύπτει που κρύβεται η Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο. Η Ελένη πάει στην κρυψώνα της και προσπαθεί να την λογικέψει. Μετά μιλάει στον Νικηφόρο και κανονίζουν να συναντηθούν. Νικηφόρος και Ασημίνα συναντιούνται με στόχο να βρουν μια λύση αλλά η συνάντησή τους δεν πάει καλά. Ξεσπάει μεταξύ τους άγριος καυγάς και ο Νικηφόρος εκβιάζει τη γυναίκα του λέγοντας της : “Ασημίνα αν δεν γυρίσεις θα σου πάρω το παιδί και δεν θα το ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου. Βαρέθηκα τόσο χρόνια να με τιμωρείς για το τραγικό λάθος που έκανα”. Η Ασημίνα καταλαβαίνει ότι ο Νικηφόρος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την απειλή του.. Τι θα κάνει;

Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες

Read More

And More