Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω στο Διαφάνι – Μαθαίνουν όλοι τι έκανε 6 χρόνια στη Τρούμπα

Οι Άγριες Μέλισσες, συνεχίζουν παρά τον ανταγωνισμό να είναι οι “βασίλισσες” στους πίνακες τηλεθέασης. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Μy TV” τις επόμενες μέρες περιμένουν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις τη Δρόσω. Ο Τάκης καταλαβαίνει για τα καλά ότι δεν έχει χώρο στην καρδιά της Δρόσως και απογοητεύεται. Η απογοήτευση γίνεται θυμός και αποφασίζει να παίξει ένα “βρώμικο” χαρτί. Το πιο βρώμικο μέχρι τώρα. Μετά την αποκάλυψη που έκανε στους Δεβαστούς, λέγοντας ότι ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας ο Τάκης ξαναχτυπά!

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις και φροντίζει να μάθει το Διαφάνι τι έκανε η Δρόσω στη Τρούμπα, αυτά τα έξι χρόνια που έλειπε! Όλοι σοκάρονται. Ο Νικηφόρος μένει άναυδος, εξοργίζεται και ενημερώνει την Ασημίνα ότι η συμφωνία τους χαλάει και ότι η Δρόσω δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί! Η Δρόσω μαθαίνει τη νέα καταστροφή που έκανε ο Τάκης και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει, ενώ δέχεται προσβολές από πολλούς συγχωριανούς της.

Ο Κωνσταντής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του και υπερασπίζεται τη Δρόσω! Οι δυο του πλέον δεν μπορούν να κρύψουν τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο και βρίσκονται κρυφά. Ωστόσο ο Νικηφόρος τους πιάνει στα πράσα και μαθαίνει τα πάντα για τους δυο τους!

Read More

And More