Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τάκης φέρνει στα όριά τους Δρόσω και Κωνσταντή – Το τελεσίγραφο Δούκα – Μυρσίνης στη Δρόσω

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς “Άγριες Μέλισσες” δεν έχουν τέλος! Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά και από τη ζωή της καθώς δεν έχει πια αισθήματα για εκείνον, αλλά μόνο για τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ο Τάκης δεν σκοπεύει να την αφήσει ήσυχη και έτσι παραμένει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη φέρνοντας την κοπέλα στα όριά της.

Σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό “Tv o’clock”, ενώ η Ασημίνα παραμένει εξαφανισμένη μαζί με τον μικρό Σέργιο και οι Σεβαστοί έχουν μάθει όλη την αλήθεια, ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία να διεκδικήσει το παιδί της, αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται.

Πράγματι, η Δρόσω έχει ελπίδες και της μοιράζεται με τον Κωνσταντή, που εκφράζει πια ανοιχτά τα συναισθήματά του. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, όμως ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί ότι η κοπέλα του θα τον αφήσει για άλλον άνδρα.

Η παρουσία του στο Διαφάνι, βέβαια, φέρνει την Δρόσω και τον Κωνσταντή στα όριά τους. Ωστόσο, η Δρόσω έχει να αντιμετωπίσει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον Δούκα και τον Μυρσίνη. Οι δύο τελευταίοι θέλουν να βάλουν νέους όρους στη συμφωνία τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ηρεμία της οικογένειάς τους αλλά και ότι η κοπέλα δεν θα τους στερήσει τον εγγονό τους.

Read More

And More