Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Βόσκαρης αρραβωνιάζεται και τινάζει στον αέρα το Διαφάνι

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθημερινά κόβουν την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί φανατικά τις εξελίξεις και περιμένει να μάθε τι θα συμβεί στις ζωές των ηρώων του Διαφανίου. 

Η εφημερίδα “On time” αποκαλύπτει σήμερα τι θα συμβεί στο χωριό μετά την άφιξη του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος σκοπεύει να πάρει εκδίκηση και να βάλει ξανά την Ελένη στη φυλακή. Ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή. Στόχος του είναι να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια, λοιπόν, επιθυμεί να ξεχάσει τον Λάμπρο που συνεχίζει να αγαπάει την Ελένη, αν και είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ισχυρός και έμπειρος ο Μάνος Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα. Αυτός, όμως, έχει άλλα στο μυαλό του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη. Τελικά, ο ίδιος καταφέρνει να αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης προχωρά σε ένα γάμο που θα ταράξει ολόκληρο το Διαφάνι. Ωστόσο, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά.

Read More

And More