Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ομολογία – σοκ του Κωνσταντή για τη δολοφονία του Γιάννου

Μπορεί οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες να αγωνιούν για το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν και κάθε βράδυ να παρακολουθούν ανελλιπώς τις καταιγιστικές εξελίξεις, όμως μόνο οι σεναριογράφοι γνωρίζουν τι πραγματικά θα συμβεί.

Η υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες έχει φέρει όλους τους ήρωες στα όριά τους. Ο Δούκας προσπαθεί με τη βοήθεια του Μελέτη να καλύψει τα ίχνη του, όμως τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά. Σύμφωνα με το MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, ο Κωνσταντής έχει αποστασιοποιηθεί από τις κινήσεις του πατέρα του και αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το πατρικό του, έδειξε τις προθέσεις του.

Όσο απομακρύνεται από τον Δούκα τόσο κοντά έρχεται στον Νικηφόρο, αφού αντιλαμβάνεται ότι, παρά τις διαφορές τους, μπορεί να τον εμπιστευτεί. Αυτό που βαραίνει περισσότερο τον Κωνσταντή είναι ο θάνατος του Γιάννου, που ακόμα δεν έχει τολμήσει να αποκαλύψει σε κανέναν όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Στα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής αποφασίσει να σπάσει τη σιωπή του και να εξομολογηθεί στον αδερφό του τα πάντα για τη δολοφονία του Γιάννου.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντής του λέει πως ο θάνατος του ξαδέρφου τους ήταν δολοφονία. Συγκεκριμένα, ο Μελέτης τον έπνιξε επειδή νόμιζαν ότι έχει σκοτώσει τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Γνώριζε ότι ο πατέρας του εμπλέκεται, αλλά όχι ότι σκότωσε τον ίδιο του τον ανιψιό. Ωστόσο, ο Δούκας δεν κινδυνεύει μόνο από τους γιους του αλλά και από την αδερφή του.

Read More

And More