Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιο είναι το τελεσίγραφο για τον Μάνο Βόσκαρη (video)

Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό!

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή Πρωινό έδωσε σήμερα το δικό της spoiler για τα όσα θα δούμε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Πρωταγωνιστής του σημερινού επεισοδίου ο αδίστακτος και κακός Μάνος Βόσκαρης, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, από εδώ και πέρα δεν θα διαφεντεύει τη φυλακή, αλλά θα χάσει το αξίωμα του ως διευθυντής. Μάλιστα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι, στο χωριό της Ελένης, διψώντας για εκδίκηση.

Στο αποψινό απόσπασμα, ο επιθεωρητής προειδοποιεί τον Βόσκαρη ότι ο υπουργός Πεσματζής άρχισε τις ερωτήσεις και ψάχνει απαντήσεις σε σχέση με τις συνθήκες στη φυλακή και την Ελένη. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με τον επιθεωρητή, να είναι αυστηρός με τον Βόσκαρη που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει: “Εκεί καταντήσαμε να κινδυνεύω από ποιον, από εκείνη τη δραπέτισσα, να φοβόμαστε τα αποβράσματα” περιγράφοντας με τον τρόπο αυτό, την βασανισμένη Ελένη που δίνει μάχη, στο νοσοκομείο, να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο επιθεωρητής προσπαθώντας να διατηρήσει τη ψυχραιμία του στο παραλήρημα του Βόσκαρη του θέτει τελεσίγραφο και του λέει χαρακτηριστικά: “Δεν θα συνεχίσω τη κουβέντα με ένα παρανοϊκό σαν εσένα. Υπόγραψε την παραίτησή του για να ελαφρύνεις τη θέση σου”. “Θα καταστρέψεις την καριέρα μου για μία βρωμιάρα” απαντά βρίζοντας ο Μάνος Βόσκαρης.

Τότε ο επιθεωρητής χωρίς περιστροφές του απαντά: “Αν συμμορφωθείς, θα επιστρέψεις στη χωροφυλακή, διατηρώντας το βαθμό σου, χωρίς να γίνει περαιτέρω έρευνα εις βάρος σου. Οι φυλακές για σένα έχουν τελειώσει, τουλάχιστον ως διοικητικός! Πάρ’το χαμπάρι”. Σε αυτό το ύφος και με τον τόνο αυτό, τίθεται το τελεσίγραφο, στον άλλοτε κραταιό και  πανίσχυρο δεσμοφύλακα. 

Δείτε το διάλογο στο παρακάτω απόσπασμα

Read More

And More