Άγριες Μέλισσες: Spoiler- Πόλεμος στους Σεβαστούς- Ασημίνα και Νικηφόρος κατηγορούν Δούκα και Μυρσίνη για την κόλαση της Ελένης

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στις “Άγριες Μέλισσες“, η σειρά εποχής η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, να είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Συγκλονιστική είναι η αποψινή συνάντηση για πρώτη φορά, μετά 6 χρόνια του Μελέτη με τον Μιλτιάδη. Οι δύο άντρες θα ανταλλάξουν σκληρές κουβέντες μεταξύ τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα και της εκπομπής “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά.


Η Ελένη με τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες για την μεγάλη απόδραση, συζητώντας για το περίφημο αντικλείδι που θα τις οδηγήσει στην ελευθερία. Λίγο μετά η ταλαιπωρημένη Λενιώ θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ η Φωτεινή θα πέσει νεκρή από τους πυροβολισμούς. Οι δυνατές εξελίξεις συνεχίζονται στις Άγριες Μέλισσες! Πόλεμος θα ξεσπάσει στην οικογένεια των Σεβαστών αφού τα μέλη της θα χωριστούν σε δύο στρατόπεδα. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα κατηγορούν τη Μυρσίνη και το Δούκα ότι εκείνοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την κόλαση που περνά η Ελένη στη φυλακή εξαιτίας του αδίστακτου Βόσκαρη.

Μετά την σύγκρουση αυτή, όπως είπε, ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό του Αντ1 θα ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου καθώς υπάρχει το φλέγον θέμα της περιουσίας. Ο πατριάρχης της οικογένειας θέλει να πάρει πίσω την εξουσία και την περιουσία που μεταβίβασε ωστόσο ο Νικηφόρος δεν φαίνεται να υποχωρεί και να κάνει πίσω. Ο Δούκας ακολουθώντας την συμβουλή της παμπόνηρης Μυρσίνης θα αλλάξει στρατηγική, προκειμένου να θολώσει τα νερά και να κάνει το Νικηφόρο να τον εμπιστευτεί, ώστε να συνεχίσει ο ίδιος να υποσκάπτει το γιο του. Σε πρώτη φάση θα δούμε το Δούκα να επισκέπτεται το Συνεταιρισμό, σε ένδειξη καλής θέλησης. Μάλιστα στην αρχή θα πείσει τον Νικηφόρο για τις καλές του προθέσεις, όμως τι θα γίνει στη συνέχεια θα είναι έκπληξη, σύμφωνα με τους σεναριογράφους της σειράς.

Read More

And More