Άγριες Μέλισσες: Spoiler – Πυκνά σύννεφα στη σχέση Δόμνας – Κωνσταντή! Θα χωρίσει για τα μάτια της Δρόσως;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν τα σκήπτρα στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι εξελίξεις δε σταματούν να συγκλονίζουν τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς!

Έρωτες πάθη, μίση αλλά και σύννεφα στις σχέσεις μέχρι πριν ερωτευμένων ζευγαριών φαίνονται στον ορίζοντα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τα σύννεφα στη σχέση της Δόμνας και του Κωνσταντή. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και παρά το γεγονός ότι η καλομεγαλωμένη Δόμνα έχει πιο αστική κουλτούρα δείχνει να ερωτεύτηκε τον Κωνσταντή και να θέλει να μείνει μαζί του στο Διαφάνι.

Δυστυχώς όμως έρχεται ρήξη στο ζευγάρι, καθώς το μυαλό του Κωσνταντή έχει μείνει στη Δρόσω και στην συνάντησή τους στην Τρούμπα. Η Δρόσω και όσα έμαθε τον έχουν συγκλονίσει. Η συγκίνηση και τα αισθήματά του γι΄ αυτή τον κάνουν να ξαναφύγει για την Αθήνα, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

Στόχος του είναι να σώσει τη Δρόσω από τον βούρκο που έχει πέσει και να επιστρέψει στο Διαφάνι μαζί του. Στην Τρούμπα ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τον ακολουθήσει αλλά βρίσκει μπροσά του τον Τάκη. Εκείνος πιεσμένος και με το φόβο μη χάσει τη Δρόσω κάνει μια αποκάλυψη σοκ στον Κωνσταντή. Του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Δρόσως, ότι δηλαδή ο Σέργιος είναι δικό της βιολογικό παιδί και φυσικά ο Κωνσταντής μένε άφωνος συνειδητοποιώντας τι έχει γίνει. Μεταξύ των δυο ανδρών ξεσπά καυγάς και πιάνονται στα χέρια.

Από την πλευρά της η Δόμνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αρραβωνιαστικό της, αφού έχει εξαφανιστεί και δεν επικοινωνεί μαζί της. Ο Κωνσταντής νιώθει αισθήματα για τη Δρόσω αλλά δεν ξέρει τι του συμβαίνει και τι να κάνει. Να διαλύσει το γάμο του γιατί ερωτεύτηκε τη Δρόσω ή μήπως όλα αυτά τα νιώθει λόγω της επιθυμίας του να τη σώσει από τον βούρκο;

 

 

Read More

And More