Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Σκάνδαλο στο Διαφάνι μετά την καταγγελία της Ελένης για τους βιασμούς από τον Βόσκαρη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“.

Το πουλόβερ για τον Μάνο Βόσκαρη έχει αρχίσει να ξηλώνεται γιατί η Ελένη με θάρρος πηγαίνει στον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό για να καταγγείλει επώνυμα τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη μέσα στις φυλακές. Θα ξεσπάσει σκάνδαλο και μεγάλο σάλος στο Διαφάνι. Η Ελένη θα νιώσει απομονωμένη και αποκομμένη από τα πάντα. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Λάμπρος.

Ο Αλέξης Γραμματικός δίνει εντολή να προσαχθεί ο Μάνος Βόσκαρης και να καταθέσει για τις κατηγορίες που του προσάπτει η Ελένη Σταμίρη. Εκείνος φυσικά αρνείται τις κατηγορίες και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να απαγγείλει επίσημα κατηγορίες μόνο με την καταγγελία της Ελένης και χρειάζονται κι άλλες ομολογίες.

Αυτό θα δούμε να γίνεται στη συνέχεια. Η Ελένη και ο Λάμπρος προσπαθούν να πείσουν άλλες κρατούμενες να καταγγείλουν επώνυμα τι πέρασαν μέσα στις φυλακές και εκεί ο ίδιος ο Αλέξης θα προσελκύσει μια κρατούμενη και θα την πείσει να μιλήσει για να βοηθήσει την Ελένη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More