Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα δυο τραγικά πρόσωπα που δεν είδαμε χθες στην κηδεία του Κυπραίου! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες με το Νέστορα να θρηνεί όχι μόνο τον χαμό του γιου του αλλά και τον χαμό του ανθρώπου που είχε σαν δεύτερο γιο του, τον Θωμά Κυπραίο! Διάβασε εδώ πώς θρήνησε και το twitter τον χαμό του Θωμά...

Από την κηδεία χθες δεν είδαμε δυο πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στη ζωή του Κυπραίου με ένα επίσης μοιραίο τρόπο! Πρόκειται για τη Μάρθα την νύφη του Νέστορα που υποδύεται η Αγγελική Λάμπρη και φυσικά τον εγγονό του Νέστορα. Η Μάρθα λοιπόν που η μοίρα την έκανε να ερωτευτεί τον άνδρα που βασάνισε και σκότωσε τον σύζυγό της και ο γιος της ήταν στην κηδεία του Θωμά, αλλά το πώς αντέδρασαν θα το δούμε σήμερα. Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε στο προφίλ του facebook, ο αγαπημένος ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Κυριάκο Βαμβακά τον κλαρινίστα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία η Μάρθα ντυμένη στα μαύρα ήταν στην κηδεία του Θωμά μαζί με τον γιο της και η σκηνή αναμένεται συγκλονιστική.


Ο Βαγγέλης μάλιστα σε ερώτηση follower, απάντησε πως τη Μάρθα και το γιο της θα τους δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Read More

And More