Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Βασανιστήρια δίχως τέλος στον Λάμπρο – Συγκλονιστικές εξελίξεις

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες επιτέλους ξεκίνησε και οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αναμένονται να είναι συγκλονιστικές!

Ο Λάμπρος, όπως θα δούμε δεν καταφέρνει να αποφύγει τη σύλληψη και περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των καθεστωτικών. Ο ίδιος εξορίζεται στην Λέρο, ενώ η Ελένη κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει. Ωστόσο, καταλήγει να ανακρίνεται και η ίδια από τον Ντούνια, που κάνει τα πάντα για να την εκφοβίσει. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το My Tv, η μετακόμιση του Ακύλα στο Διαφάνι προμηνύει από την πρώτη στιγμή άσχημες στιγμές για όλους τους κατοίκους. Ο ίδιος διατάζει τη σύλληψη του Λάμπρου, αλλά και όσων είναι γνωστοί για τις ελεύθερες και αριστερές αντιλήψεις τους. Ο Λάμπρος βασανίζεται προκειμένου να μιλήσει και να πει όσα γνωρίζει για τον αγώνα της Αντίστασης.

Εκείνος προσπαθεί να μείνει ζωντανός και να μην αποκαλύψει τίποτα. Μαζί με τους άλλου εξορίζεται στην Λέρο, όπου οι συνθήκες είναι δραματικές. Μέσα από γράμματα προσπαθεί να καθησυχάσει την Ελένη. Όμως, εκείνη είναι σίγουρη ότι η ζωή του κινδυνεύει και μαζί με τις άλλες γυναίκες προσπαθούν να βοηθήσουν όσους κινδυνεύουν.

Η Ελένη κάνει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι τα γραφεία του Ντούνια. Εκεί όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη ανακρίνεται στην Ασφάλεια από τον Ντούνια, που θέλει να την εκφοβίσει. Ο άντρας τής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Η Ελένη αφήνεται ελεύθερη μετά από μερικές ώρες, ενώ ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς εκείνη δεν μπορεί ακόμα να τον εμπιστευτεί. Κερδίζει όμως τη συμπάθεια του Σέργιου, ο οποίος τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί, όμως, κάνει την εμφάνισή του ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που βάζει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα.

Read More

And More