Άγριες Μέλισσες – Spoiler βόμβα: Κόλαση το Διαφάνι! Ο Βόσκαρης πριν πεθάνει αποκαλύπτει στη Ελένη ποιος σκότωσε τον πατέρα της

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν προς το τέλος τους και όπως έγινε γνωστό 3 χαρακτήρες θα πεθάνουν μέχρι τις 4 Ιουνίου. Αυτοί είναι ο Μιλτιάδης Σεβαστός, (Γιώργος Γάλλος), ο Αλέξης Γραμματικός (Σπύρος Σταμούλης) και ο Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης).

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και σου αποκαλύπτει σήμερα το TLIFE, είναι  η πράξη εκδίκησης που θα κάνει ο Βόσκαρης εναντίον του Δούκα Σεβαστού. Ο Μάνος Βόσκαρης μετά το τρόπο που του φέρθηκε ο Δούκας αποφασίζει να αποκαλύψει το φριχτό μυστικό που γνωρίζει και που εμείς μάθαμε όσο προχωρούσαν τα επεισόδια της σειράς.

Ο Μάνος Βόσκαρης που μετά από μια επίθεση που θα δεχθεί μέσα στη φυλακή, θα δώσει τέλος στη ζωή του – για να υπάρχει σασπένς δεν θα σου αποκαλύψουμε τον τρόπο που θα πεθάνει – φωνάζοντας τη λέξη “Μάνα”. Όπως έχουμε δει ο Βόσκαρης σκοτώνει ο ίδιος τη μητέρα του μέσα στο νοσοκομείο… Πριν όμως αυτοκτονήσει θα κάνει την αποκάλυψη βόμβα στην Ελένη Σταμίρη. Θα της πει ότι ο Δούκας είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Γιώργη Σταμίρη. Ότι αυτός ήταν που έβαλε τον γιο του Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των τριών κοριτσιών.. Βέβαια όταν οι αδελφές Σταμίρη έβαφαν με αίμα τα χέρια τους σκοτώνοντας τον Σέργιο την πρώτη νύχτα του γάμου τους δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν τι είχε κάνει εκείνος στον πατέρα τους!

Η Ελένη σοκαρισμένη θα πάει στον Προύσαλη να πει  το μεγάλο μυστικό και μετά θα επακολουθήσει άλλη μια μεγάλη ταραχή στο Διαφάνι, αφού ο Βόσκαρης δεν θα ζει πια για να καταθέσει όσα αποκάλυψε στη Λενιώ.

Στα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχαμε δει τον Γιώργη Σταμίρη να πεθαίνει ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι αφού για μια ακόμα φορά είχε βάλει το χέρι του ο Δούκας…

Read More

And More