Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Χαμός στο Διαφάνι με την δολοφονία του Θέμελη από τον Δούκα – Σοκαρισμένη η Ανέτ

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Δούκας Σεβαστός στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να δολοφονήσει τον Σωκράτη Θέμελη, παίρνοντας εκδίκηση για τον βιασμό της Ανέτ. Ο Δούκας επιλέγει και αυτή τη φορά δηλητήριο, ώστε να μην κινήσει υποψίες. Τα πράγματα, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα κυλήσουν τόσο ομαλά για εκείνον…

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα επάνω του μετά τη δολοφονία και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη συνάντηση που είχε με τον Σωκράτη. Η αστυνομία εντοπίζει τον Θέμελη νεκρό και η είδηση πέφτει σαν βόμβα σε όλους.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στην Δόμνα, που φιλοξενείται στο σπίτι τους, αλλά η Μυρσίνη αρχίζει να έχει κάποιες υποψίες, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Δούκας γνώριζε ποιος ήταν πραγματικά ο Θέμελης, ενώ εκείνος αποκαλύπτει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη. Όλα κρέμονται πλέον από μία κλωστή.

Η Ανέτ είναι σοκαρισμένη αλλά δεν μπορεί να τον καταδώσει, καθώς το έκανε για να υπερασπιστεί την τιμή της. Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Η Δόμνα ενημερώνεται πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε. Εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας για την δολοφονία και εκείνος είναι σίγουρος πια πως ο Δούκας εμπλέκεται σε αυτή.

Θα καταφέρει αυτή τη φορά ο αρχηγός της οικογένειας των Σεβαστών να γλιτώσει ή μήπως όχι; Θα ξεφύγει και από αυτόν τον φόνο ή θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του; Τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα μας λύσουν πολλές απορίες.

Read More

And More