Άγριες Μέλισσες: To αντίο στη Τρούμπα και το συγκινητικό ευχαριστώ της Ναταλίας Τσαλίκη

Οι μέρες που έζησε η Δρόσω, Δανάη Μιχαλάκη στην Τρούμπα μαζί με τον Τάκη, τη Μαντάμ Κούλα και τον Νώντα ήταν από τις δυνατές στις Άγριες Μέλισσες που αναβίωσαν μια εποχή και μια γνωστή περιοχή του Πειραιά.

Το twitter, αποθέωσε τη Μαντάμ Κούλα για τον τρόπο που φέρθηκε στη Δρόσω, και υποκλίθηκε στη Ναταλία Τσαλίκη για την ερμηνεία. Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες με ένα συγκινητικό αντίο γράφοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές των Μελισσών, φανερούς και αφανείς. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, αλλά και σε όλους εσάς, για τα όμορφα και συγκινητικά σας λόγια”..

Την Τρούμπα και τον κόσμο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες αποχαιρέτισε και ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος γράφοντας: Τελείωσε η Τρούμπα χτες.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναταλία Τσαλίκη, τον Kostas Xikominos, την Danae Michalaki, τον Argyris Pandazaras και τον Yiannis Askar, καθώς και όλες τις γυναίκες και τους άντρες που έκαναν αυτήν τη γειτονιά ανθρώπινη. Η υπεύθυνη κάστινγκ Μιράντα Ρωσταντή ακούραστη ανακαλύπτει.
Επίσης τον αγαπημένο μου συνεργάτη Διευθυντή Φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη για το μαγικό παιχνίδι χρωμάτων που έστησε αλλά και τον σκηνογράφο Αντώνης Γ. Χαλκιάς και τον John Mirsiotis για την Χαβάη που φαντάστηκαν αλλά και για τα εξωτερικά της Τρούμπας.

Τέλος, την Triada Papadaki και την Νταιζη Κουραση στα κοστούμια, την Katerina Vasileiou στα μαλλιά και την Aspa Konstantopoulou στο μακιγιάζ, αλλά και τον τρομερό βοηθό σκηνοθέτη George Stratigos που έστησε με πάθος όλες τις δράσεις γύρω από τους ηθοποιούς αλλά και την υπέροχη Penny Baili με τις χορεύτριές της.


Βέβαια, όλα αυτά δεν θα ήταν έτσι αν ο Alexandros Sidiropoulos και η Urania Patelli δεν μάγευαν όχι μόνο με τα τραγούδια και τους στίχους αλλά και με όλη τη μουσική που ακουγόταν στις σκηνές του καμπαρέ. Μία μεγάλη μουσική παραγωγή για το μέγεθος καθημερινής σειράς, η οποία συζητήθηκε και ετοιμάστηκε πολλούς μήνες πριν τα γυρίσματα.


Όλα αυτά πάντα υπό το άγρυπνο μάτι της παραγωγής μας. Τους θοδωρης Κοντος και Γιώργος Λύγγρης οι οποίοι θυσιάζουν πολλά Σαββατοκύριακα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Read More

And More