Άγριες Μέλισσες – Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η “συγκρατούμενη” της Ελένης αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που θα περάσει στη φυλακή (video)

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες την Φωτεινή Αβδελά, μία κρατούμενη των φυλακών που ήρθε από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και τη στηρίζει στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει. Σύμφωνα με το σενάριο βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια στη φυλακή και το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” μίλησε για το ρόλο της και για την αντίδρασή της όταν επικοινώνησε μαζί της ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ANT1: “Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος, από τη χαρά μου, κόντεψε να μου φύγει το ακουστικό από το χέρι! Μου είπε ότι με θέλει για 40 επεισόδια μέσα στη φυλακή και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να βάψω τα μαλλιά μου. Του απάντησα “ευχαρίστως”, ό,τι θέλετε! Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω”.

Η Αλέξάνδρα Παντελάκη αποκάλυψε ακόμα όλα όσα θα ζήσει η Λενιώ στη φυλακή: “Είμαι συγκρατούμενη της Ελένης και έχουμε μια σχέση μάνας- κόρης. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος, κατά τ’άλλα, Βασίλης Μπισμπίκης. Περνάει πάρα πολλά βασανιστήρια η Ελένη. Έχει απομόνωση, την καταβρέχουν τη δέρνουν, ταλαιπωρείται πάρα πολύ! Κι εγώ όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα στη φυλακή, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος είχα κάποιο δίκιο στο κρίμα που έκανα”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την εποχή που συμμετείχε στη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”: “Σε εκείνη τη σειρά ήμασταν αυτό που λέει και ο τίτλος “Ευτυχισμένοι μαζί” και αυτό οφείλεται στον κύριο Γιάννη Μπέζο. Ερχόταν πρώτος στις εννέα το πρωί και ας μην είχε γύρισμα, φορτωμένος σαν τον Άγιο Βασίλη με τυρόπιτες και κουλούρια. Τότε τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά!  Να σκεφτείς ότι με αυτά ζω ακόμα!  Έπαιρνα 1000 ευρώ το επεισόδιο”.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού

Εκτός από την τηλεόραση αυτή τη σεζόν η Αλεξάνδρα Παντελάκη, θα λάβει μέρος στη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, “Το τρίτο Στεφάνι”, με πρωταγωνίστριες την Μαρία Κίτσου και την Μαρία Καβογιάννη.  

Read More

And More