Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωπη με την οργή των Σεβαστών και όλου του χωριού η Ελένη στα νέα επεισόδια!

Περίπου μέσα του Σεπτέμβρη αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές. Η Μελίνα Τσαμπάνη, η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, ετοιμάζει μεγάλες ανατροπές για τους αγαπημένους μας ήρωες, με νέες ιστορίες.

Η μεγαλύτερη ανατροπή που θα παρακολουθήσουμε θα είναι στα πρώτα επεισόδια, η παραδοχή της Ελένης πως εκείνη δολοφόνησε τον Σέργιο Σεβαστό την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων αλλά και σκληρών αποκαλύψεων για όλους.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο TV O’CLOCK, η Μυρσίνη νιώθει να δικαιώνεται, καθώς επαληθεύεται το ένστικτο που είχε από την αρχή για τον θάνατο του γιου της. Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, αφού συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον ίδιο του τον ανιψιό θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του.

Η Ελένη μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται από τον Προύσαλη, ο οποίος είναι και ο ίδιος σοκαρισμένος. Ο ενωμοτάρχης, όμως, φοβάται πως θα υπάρξουν αντίποινα από τους Σεβαστούς, καθώς δεν πρόκειται να αφήσουν ατιμώρητη τη φόνισσα του γιου τους. Οι φόβοι του δεν θα αργήσουν να επαληθευτούν μιας και η Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με σκληρές καταστάσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου, μαθαίνοντας την αποκάλυψη, σαστίζουν και χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Κάποιοι προσπαθούν να δώσουν στην Ελένη ελαφρυντικά γνωρίζοντας τον βίαιο χαρακτήρα του Σέργιου αλλά κάποιοι άλλοι εξαγριώνονται ζητώντας την πιο σκληρή τιμωρία για τη φόνισσα. Η μεταφορά της Ελένης στις φυλακές γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κανένας όμως δεν μπορεί να την σώσει από το μένος των ανθρώπων του Δούκα. Το πλήθος την πλησιάζει επιθετικά και της μιλάει σκληρά. Την αποκαλούν φόνισσα και ένας από αυτούς ορμά κατά πάνω της δίνοντάς της ένα χαστούκι.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή των όσων πρόκειται να περάσει η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες…

Read More