Άγριες Μέλισσες: Απόψε ο Μελέτης βγάζει όπλο στον Κλεομένη! Τι θα συμβεί; (βίντεο)

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες μας περιμένουν νέες περιπέτειες των ηρώων του πολύπαθου Διαφανίου! Η Ελένη βρίσκεται με τον Λάμπρο μέσα στη φυλακή και με πόνο καρδιάς του ζητάει να την αφήσει, να πάρει πίσω τη βέρα και να συνεχίζει τη ζωή του…

Σήμερα στο Πρωινό του Ant1 μας παρουσίασαν ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, την ώρα που ο Κλεομένης φεύγει τελικά από το Διαφάνι, με τις βαλίτσες του και φυσικά τα λεφτά που πήρε από την πώληση των χωραφιών, την  προίκα δηλαδή της  Πηνελόπης. Την ώρα λοιπόν που είναι στο δρόμο εμφανίζεται ο Μελέτης με ένα φορτηγό και του προτείνει να τον πάει στη Λάρισα… Ξαφνικά ο Μελέτης βγάζει όπλο και τον… απαγάγει!

Δες το βίντεο

Σήμερα στις  Άγριες Μέλισσες

Ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Δούκας πανηγυρίζει ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την έκβαση των γεγονότων. Πώς θα αντιδράσει; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη που αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.Ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Δούκας πανηγυρίζει ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την έκβαση των γεγονότων. Πώς θα αντιδράσει; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη που αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

Η συμπεριφορά του Μιλτιάδη ανησυχεί τη Βιολέτα και τον Λάμπρο, ενώ η Καλλιόπη φεύγει, αφήνοντας τη Θεοδοσία στην τύχη της. Ο Κυπραίος παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της. O Λάμπρος επισκέπτεται την Ελένη και εκείνη του ζητά να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης και να συνεχίσει τη ζωή του.

Read More

And More