‘Αγριες Μέλισσες: Αύριο έρχονται αποκαλύψεις! Συνάντηση Κυπραίου – Ελένης – Ο Δούκας μαθαίνει για Μελέτη – Πηνελόπη

Μετά τις αποκαλύψεις για τις αληθινές προθέσεις του Κλεομένη για τον Μελέτη έρχονται νέα στοιχεία στο φως αφού ο Μελέτης αποκαλύπτει την.. σκοτεινη πλευρά του γαμπρού του Σεβαστού…Το επεισόδιο της Τρίτης πάντως έχεις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα αφού ο Δούκας θα μάθει για Μελέτη και Πηνελόπη ενώ η Ελένη θα μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως

Πάρε μια γεύση απ’ όσα θα δεις την Τρίτη το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1:

Ο γιατρός στο νοσοκομείο ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη και προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που εξαφανίστηκε, αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί. Ο Λάμπρος επιτίθεται στον Κυπραίο για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ελένη. Η Ασημίνα ζητάει από τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της, ενώ η Παγώνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Τόλλια και την Ουρανία σε τρυφερή στιγμή. Ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη κι η Ελένη συνειδητοποιεί ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως.

Read More

And More