Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που θα στείλουν τον Βόσκαρη στη φυλακή

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει! Οι Άγριες Μέλισσες φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις και οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να δουν τον Βόσκαρη να πληρώνει για όλα τα εγκλήματά του. Όπως σου έχουμε γράψει, η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία εις βάρος του μαζί με τις άλλες γυναίκες που είναι πρόθυμες να τον τιμωρήσουν για όλες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του. 

Η Ορνέλα Λούτη και η Ξένια Αλεξίου είναι οι δυο ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τις πρώην συγκρατούμενες της Λενιώς, οι οποίες θα τη βοηθήσουν ώστε να στείλουν τον Βόσκαρη στη φυλακή μια και καλή. Οι δύο ταλαντούχες γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκαναν καυτές αποκαλύψεις!

“Δεν είμαστε σίγουρες αν θα φτάσουμε όλες στη δίκη. Θα κινήσουμε τα νήματα, αλλά δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε όλες εκεί… Με αυτόν τον άνθρωπο που μπλέκουμε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Θα υπάρχουν μπρος πίσω σε αυτή την ιστορία. Η ιστορία θα συνεχιστεί με αυτές τις γυναίκες… Η Σοφούλα έμπλεξε! Ο Βόσκαρης εφόσον βίαζε τα κορίτσια στη φυλακή, θα βιάσει και τη γυναίκα του. Σίγουρα θα δούμε κι άλλον φόνο” αποκάλυψαν η Ορνέλα Λούτη και η Ξένια Αλεξίου.

 

Read More

And More