Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο ηθοποιός που πήρε το πράσινο φως και για την τρίτη σεζόν

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” έχουν πάρει το πράσινο φως και για την τρίτη σεζόν. Έχει ωστόσο αποκαλυφθεί πως κάποιοι χαρακτήρες θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στο τέλος της φετινής σεζόν με νέες ιστορίες και ρόλους να δημιουργούνται.

Ένας από τους ηθοποιούς που θα δούμε να συνεχίζουν και την τρίτη σεζόν όμως είναι και ο Γιώργος Σουξές ο οποίος υποδύεται τον ενωμοτάρχη. Ο ηθοποιός μίλησε στη Φωλιά των Κου-Κου και τον δημοσιογράφο Ισήδωρο Φίκαρη αποκαλύπτοντας τόσο την παραμονή του στη σειρά αλλά και τι θα γίνει τελικά με τον Δούκα.

“Ο κόσμος στο δρόμο μου δείχνει την αγάπη του και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βγάζω φωτογραφίες μαζί τους, ακούω ωραία λόγια, μου στέλνουν δωράκια, έχω μαζέψει 20 κιλά ρακιές, εγώ δεν πίνω, τι θα τα κάνω δε ξέρω. Θα συνεχίσω και την τρίτη σεζόν στη σειρά… Διάβασα και εγώ αυτ6ά που γράφουν για θανατικό στο Διαφάνι, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει, θα δούμε. Ο Δούκας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο” είπε.

Read More

And More