Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις πόσα κιλά έχασε ο “Προύσαλης” Γιώργος Σουξές σε 3 μήνες!

Ο Γιώργος Σουξές από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για όσα γνωρίζουμε και όσα δεν γνωρίζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά. Επιλέξαμε μερικά από αυτά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Όλα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός έχοθμ ενδιαφέρον ωστόσο τους τελευταίους 3 μήνες έχασε πολλά κιλά…

Το τελευταίο τρίμηνο έχασα περισσότερα από 25 κιλά και συνεχίζω…

Γεννήθηκα στην Αθήνα, µε καταγωγή από την Αρκαδία και την Ηλεία. Ο παππούς µου o Δηµήτρης και η γιαγιά µου η Λεµονιά ήταν βοσκοί. Τους θυµάµαι µε αγάπη. Έχω περάσει πολλά καλοκαίρια µαζί τους στην αχυρένια καλύβα τους στην Αχλαδίνη Ηλείας, ανάµεσα σε πρόβατα, σκυλιά, άλογα και άλλα ζώα.

Υπήρξα άτακτο και ατίθασο παιδί. Ήµουν κάκιστος µαθητής και όσο διάβασµα χρωστούσα από τότε το έκανα στο δεκαπλάσιο από την ηµέρα που ασχολήθηκα µε την υποκριτική. Και συνεχίζω να διαβάζω πολύ, µε σκοπό να βελτιώνοµαι στη δουλειά µου.

Από τα 17 μου ήµουν µόνιµος δηµόσιος υπάλληλος. Κλείνοντας τα 20 χρόνια, όταν απέκτησα την ειδικότητά µου ως εργοδηγός στροβίλων – λεβήτων, παραιτήθηκα για να ακολουθήσω επαγγελµατικά τον δρόµο που πραγµατικά επιθυµούσα. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ µε το θέατρο. Η µητέρα µου έλεγε στους γνωστούς της ότι ήµουν υπάλληλος στη ΔΕΗ, ενώ ήµουνήδη 20 χρόνια ενεργός ηθοποιός.

πηγή zappit.gr

Read More

And More