Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Σαμόλης: Ο γυναικολόγος που ερωτεύτηκε την Θεοδοσία, επιστρέφει σήμερα το βράδυ στη σειρά (vid)

O Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος υποδύθηκε στις “Άγριες Μέλισσες” τον γυναικολόγο που ερωτεύτηκε σφόδρα την Θεοδοσία, μιλώντας στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, αποκάλυψε την επιστροφή του …”Αλέξανδρου Βασταρδή”, στη σειρά:

“Η αλήθεια είναι ότι έχουν βγει αρκετά spoilers, ναι,  θα είμαι σε κάποια επεισόδια στις “‘Αγριες Μέλισσες”. Θα είμαι για λίγο, ανέφερε. 

O Δημήτρης Σαμόλης σπούδασε νομική και για τέσσερις μήνες εξάσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου: “Θυμάμαι να περιμένω στην Ευελπίδων αρκετή ώρα. Εκεί έπαθα τις πρώτες κρίσεις πανικού και συνειδητοποίησα ότι θα προτιμούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, παρά να είμαι δικηγόρος.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την ερωτική καντάδα που έκανε στο παρελθόν, με τη βοήθεια μιας φίλης του: “Είχε φοβερή επιτυχία, με το που ξεκίνησε η φίλη μου να τραγουδάει, βγήκαν από όλα τα μπαλκόνια”. Οπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά την προβολή του βίντεο, η φίλη του Δημήτρη Σαμόλη, ήταν η Νατάσα Μποφίλιου. 

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τη θάλασσα: “Μέχρι φέτος δεν μπορούσα να καταλάβω τους ανθρώπους που την αγαπούν, γιατί εγώ έμπαινα μέσα και δεν είχα τι να κάνω”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More