Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Τσίκλης: Μιλάει πρώτη φορά για τον ρόλο του! Ο gay γιος του Ακύλα που ερωτεύεται η Δρόσω

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου με νέες συγκλονιστικές ιστορίες αλλά και ήρωες που θα μας εθίσουν περισσότερο στη δημοφιλή σειρά του ANT1. Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Λευτέρη Μεγαρίτη, τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Λευτέρης είναι ομοφυλόφιλος και φαίνεται πως θα τον ερωτευτεί η Δρόσω… Οι δυο τους θα γνωριστούν μέσα σε μια θεατρική ομάδα, καθώς η Δρόσω έχει βάλει στόχο να ασχοληθεί με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

 

Ο Δημήτρης Τσίκλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, όπου μίλησε για τον ρόλο του ως Λευτέρης Μεγαρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίκλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη σειρά θα είμαι ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μια νέα είσοδος στο Διαφάνι. Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί».

«Κάθε μέρα ακούω και ένα διαφορετικό spoiler, μια διαφορετική εκδοχή του πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πολλά πράγματα ούτε και εγώ τα γνωρίζω και μας εκπλήσσουν καθημερινά οι σεναριογράφοι της σειράς».

 

«Δεν ξέρω για τίποτα. Κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι όλα πέρα από το φάσμα της πραγματικότητας οπότε θα δούμε. Έχουμε τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μας. Για την ώρα είμαστε ένα παιδί το οποίο έρχεται στο χωριό χωρίς να το θέλει».

Read More

And More