Άγριες Μέλισσες: Έξαλλη η Μυρσίνη με τον Κυπραίο! Η Ελένη σε δίλημμα από την πρόταση του Λάμπρου

Οι “Άγριες Μέλισσες” έρχονται κι απόψε στον Αnt1 με συνταρακτικές εξελίξεις. Ο ιατροδικαστής που επισκέπτεται τον Προύσαλη ζητά την εκταφή του Γιάννου και η είδηση ταράζει το Διαφάνι! Η Θεοδοσία αναλαμβάνει δράση να κερδίσει το Λάμπρο ενώ η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη όταν ακούει από το Νικηφόρο ότι ο Κυπραίος είναι πολύ ερωτευμένος με την Ελένη!

Πάρε μια γεύση για όσα θα δεις απόψε:

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου.

Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;

Read More

And More