Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Οι αδερφές Σταμίρη δεν τα παρατούν – Ο ρόλος κλειδί της Πηνελόπης

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, όσο ο δεύτερος κύκλος φτάνει στο τέλος του.

Όπως διαβάζουμε στο ένθετο Τύπος Tv, ο Μιλτιάδης μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Ο Λάμπρος και η Βιολέττα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη αλλά και του Νικηφόρου δεν θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν.

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν μια επίσκεψη της Μυρσίνης, που για ακόμη μια φορά θα τις αναστατώσει. Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. 

Ο ρόλος κλειδί της Πηνελόπης

Παρ’ όλες τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί να αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν από τα δεσμά του Δούκα. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της;

Read More

And More