Άγριες Μέλισσες: Εξέλιξη – βόμβα! Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα και εκείνος το ανακαλύπτει

Ο Δούκας είναι το κεντρικό πρόσωπο στις προσεχείς εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες, μια και έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και ιστορίες με διάφορους ήρωες. Από τη μία ο πόλεμος με τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισμό και από την άλλη ο αγώνας του να μην αποκαλυφθεί πως εκείνος σκότωσε τον Θέμελη…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O Clock, στα επόμενα επεισόδια η πλοκή είναι καταιγιστική και η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Δούκας, Μιλτιάδης, Μελέτης, Αλέξης και Αχιλλέας μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι εξελίξεων. Όλα αρχίζουν όταν ο Μιλτιάδης καταστρέφει τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα. Τότε ο τελευταίος μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να απαλλαγούν από την παρουσία του και να τον βγάλουν από τη μέση.

Ο Αχιλλέας προσφέρει για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα, κάνοντας του μια πρόταση που θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι αγρότες του συνεταιρισμού πιέζουν την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά εναντίον του Δούκα, προκειμένου να αποζημιωθούν για τις σοδειές τους. Η ελένη θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Έτσι τις επόμενες μέρες, οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η μεγάλη αδερφή Σταμίρη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Μετά την κίνησή τους να πουλήσουν τα καπνά τους κρυφά από τον Δούκα, στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν, καθώς ξέρουν καλά πως θα γυρέψει εκδίκηση. 

Και ο φόβος τους δεν αργεί να επιβεβαιωθεί! Ο Δούκας ανακαλύπτει πως πούλησαν τα καπνά τους, αλλά και ποιος τα αγόρασε από τον συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, προκειμένου να τους εμποδίσει. Ωστόσο, ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα, μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια του…

Read More

And More