Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: Η αποκάλυψη για τον αδελφό του! Τι σχέση έχει με τον Προύσαλη; Βίντεο

Ο Γιώργος Σουξές υποδύεται τον ενωματάρχη Προύσαλη, στις “Άγριες Μέλισσες” ο οποίος  είναι συμπαθής, δίκαιος, μια φυσιογνωμία αγαπητή για τους κατοίκους στο Διαφάνι.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Κοκολάκη και στη κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά κάνοντας αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια και τις επιδόσεις του, ως μαθητής, στο σχολείο. Χαρακτηριστικά είπε: “Ήμουν κακός μαθητής στο σχολείο και τώρα το πληρώνω. Έχω ρίξει το διάβασμα της ζωής μου για να μελετάω τους ρόλους μου.”


Ο Γιώργος Σουξές μιλώντας για την τηλεοπτική του μητέρα, Αλίκη Αλεξανδράκη ανέφερε πως έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, μία ωραία σχέση και ότι εκείνος τη θαυμάζει, ως ηθοποιό, για την ερμηνεία της. ”Χαζεύω την κα Αλεξανδράκη στις σκηνές που έχουμε μαζί και προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω την τεχνική της, αλλά δεν μπορώ”.
Μεταξύ άλλων ο αγαπητός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δικό του ρόλο, ενώ αποκάλυψε πως ο αδελφός του υπήρξε ενωματάρχης και περιγράφοντας τη δουλειά του είπε ότι είναι δύσκολη.


Σχετικά με το ρόλο του είπε στην κάμερα του Πρωινού του Αντ1: ”Όλοι έχουμε έναν κακό εαυτό, απλώς, εγώ δεν έχω λόγο, να τον αναδείξω. Ο αδερφός μου ήταν ενωματάρχης, είναι μία δύσκολη δουλειά γιατί πρέπει να είσαι τυπικός , τίμιος και εγκρατής.
Τέλος αστειευόμενος ο Γιώργος Σουξές αναρωτήθηκε πως προκύπτουν τα spoilers από τη στιγμή που εκείνοι ως ηθοποιοί τηρούν σιγή ιχθύος για την πλοκή του έργου.”Από πού βγαίνουν αυτά τα spoiler, όλοι μου λένε, μη λες τίποτα αλλά αυτά κυκλοφορούν μετά” τόνισε χαρακτηριστικά.

Read More

And More