Άγριες Μέλισσες: Η άγνωστη βεντέτα Προύσαλη – Βόσκαρη και η συμμαχία του πρώτου με την Ελένη

Οι “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών είναι συγκλονιστικές. Ο Γιώργος Σουξές ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Προύσαλης αποκάλυψε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό “7 Μέρες TV” τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. 

Έχει αντιληφθεί τον χαρακτήρα του Βόσκαρη ο Προύσαλης;

Ναι. Ο Προύσαλης καταλαβαίνει τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Βόσκαρης. Τον ξέρει άλλωστε από παλιά. Είχαν μια αντιδικία στο παρελθόν, όταν συναντήθηκαν στις φυλακές ως δεσμοφύλακες και ο Προύσαλης έκανε καταγγελία εναντίον του για να τον διώξουν. Υπάρχει μια βεντέτα από τότε. Τον γνωρίζει πολύ καλά.

Η Ελένη θα του εξομολογηθεί όσα πέρασε από τον Βόσκαρη;

Γνωρίζει ότι η Ελένη έχει βασανιστεί πολύ από τον Βόσκαρη.

Θα συμμαχήσει μαζί της στον πόλεμο εναντίον του στις Άγριες Μέλισσες;

Θα συμπράξει μαζί της. Πιστεύει πως η Ελένη τιμωρήθηκε για ό,τι έκανε. Ολοκλήρωσε την ποινή της και βγήκε από τη φυλακή. Θεωρεί πως δεν πρέπει να την κατατρέχουν ως πρώην φυλακισμένη για όλη της τη ζωή.

Ο Βόσκαρης αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα. Θα αποκαλύψει στον Τόλια το ποιόν του;

Όχι. Για αυτόν δεν είναι σωστό να μπερδευτεί στον γάμο της κόρης ενός συγχωριανού του. Άλλωστε έχει εξηγήσει έστω και επιδερμικά στον Τόλια όταν βρέθηκαν στο καφενείο ποιος περίπου είναι ο Βόσκαρης, αλλά εκείνος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μεγαλοπιάνεται.

Θα ξεσκεπάσει τελικά τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;

Δυστυχώς, ο Βόσκαρης τους προφυλάσσει. Σε πρώτη φάση δεν θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει.

Read More

And More