Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ προσπαθεί να προσεγγίσει το γιο της Μελέτη! Τι θα γίνει στο ραντεβού Κλεομένη – Δημητράκη

Απόψε έχει στον Ant1 Άγριες Μέλισσες και θα είναι ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αφού η Ανέτ καταρρακωμένη θα μάθει από τον Δούκα λεπτομέρειες για τον γιο της τον Μελέτη! Την ίδια ώρα ο Κλεομένης δίνει ραντεβού στο Δημητράκη και όλοι καραδοκούν να τον πιάσουν στα πράσα! Ο Κυπραίος θα κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι στην Ελένη και ο Ιορδάνης θα φλερτάρει τη Δρόσω!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις απόψε στις Άγριες Μέλισσες:

Ο Δούκας αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ανέτ, πως ο γιος της είναι ο Μελέτης ενώ προσπαθεί γι’ άλλη μια φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι, όμως η Ανέτ είναι αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της. Όμως, μια συζήτηση με την Πηνελόπη θα φέρει και πάλι την Ανέτ σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, η Δρόσω αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή, ενός νεαρού εμπόρου υφασμάτων, όμως δεν του αφήνει περιθώριο προσέγγισης. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πάρει, στα χέρια του, την περιβόητη μελέτη του Θεοτόκη και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό του ν’ ανατρέψει τη βιομηχανική ζώνη.

Η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας απ’ τον Κυπραίο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος βρίσκεται σ’ ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση, για να πάρει διαζύγιο απ’ την Θεοδοσία. Θα καταφέρει, αυτήν τη φορά, να ελευθερωθεί; Ο Δημητράκης παρασέρνει τον Κλεομένη σ’ ένα απομονωμένο μέρος, προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή και του Μελέτη. Θα αποδειχθούν, επιτέλους, οι ισχυρισμοί του Μελέτη ή η τύχη του Κλεομένη δεν έχει, ακόμα, τελειώσει;

Read More

And More