Άγριες Μέλισσες: Η απόλυτη ανατροπή! Ο Θωμάς Κυπραίος επιστρέφει στη σειρά για τελευταία φορά

Το βράδυ της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το συγκλονιστικό τέλος του Θωμά Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες. O Θωμάς Κυπραίος ήταν ο πιο αμφιλεγόμενος ήρωας της σειράς που κατάφερε να κάνει τους τηλεθεατές να τον μισήσουν και να τον αγαπήσουν ταυτόχρονα. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου συγκλόνισε με την ερμηνεία του σε όλη τη διάρκεια της σειράς αλλά και στο τραγικό φινάλε του. Οι δυο άντρες, Θωμάς Κυπραίος και Νέστορας μίλησαν ανοιχτά για το τραγικό μυστικό που δεν ήθελε κανείς να πιστέψει. Ο Παύλος Ορκόπουλος με την ερμηνεία του την ώρα των αποκαλύψεων καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ενώ η σκηνή που δείχνει το όπλο στο Θωμά για να αποφασίσει αν θα δώσει τελος στη ζωή του μοναδική.

Ο Νέστορας βγαίνει από το σπίτι και ακουμπά στον τοίχο και ο Θωμάς κάνει αυτό που περίμεναν όλοι. Μια πιστολιά που ακούγεται δίνει λύτρωση αλλά και πόνο στο Νέστορα. Και αυτό ήταν το τέλος του Θωμά Κυπραίου. Ένα τέλος σκληρό αλλά γεμάτο συγκίνηση…

Σήμερα το πρωί ωστόσο μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” έγινε μια αποκάλυψη που θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό και αυτή δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Θωμά Κυπραίου στη σειρά για μια τελευταία φορά. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τη σκηνή της εξομολόγησης του Θωμά Κυπραίου στον Νέστορα που δεν είδαμε ποτέ στο προηγούμενο επεισόδιο.

Την είδηση επιβεβαίωσω ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στην εκπομπή.

“Δε θα υπάρξει επιστροφή. Δευτέρα βράδυ εμφανίζομαι στη σειρά, είναι η εξομολόγηση, θα δούμε τι σκηνή το τι έχει ειπωθεί με τον Νέστορα” είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Read More

And More