Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω απειλεί Ασημίνα – Νικηφόρο ότι θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του Σέργιου

Ακόμα μία μεγάλη αναταραχή περιμένει το Διαφάνι στις “Άγριες Μέλισσες“, αφού στο σημερινό επεισόδιο ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει πάνω σε ένα μεθύσι του στην Ελένη, τη Δρόσω και τον Λάμπρο το καλά στημένο κόλπο του Δούκα Σεβατού.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντής αποκαλύψει ότι πίσω από το πρόσωπο του Ιγνατιάδη στο συνεταιρισμό κρύβεται ο Δούκας, γεγονός που εξοργίζει τους πάντες. 

Τι θα δούμε όμως στη συνέχεια;

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό”, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το Διαφάνι μαζί με τον μικρό Σέργιο και να ταξιδέψουν οικογενειακώς στο Παρίσι. Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και έτσι δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Δρόσως, η οποία δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι, έχοντας τη βοήθεια του Κωνσταντή, θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν φύγουν από το Διαφάνι μαζί με τον γιο της θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του Σέργιου. Τότε, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, προκειμένου να φύγουν κρυφά για τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός του Σέργιου για τον ταξίδι τους στο Παρίσι, θα οδηγήσει τη Δρόσω στην πραγματική αλήθεια και τότε ένας πόλεμος θα ξεκινήσει.

Δες το βίντεο:

Read More

And More