Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πέφτει στην αγκαλιά του Κυπραίου – Τι θα κάνει ο Λάμπρος; [pics]

Στο αποψινό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες στον Ant1 οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα αναμένονται συγκλονιστικές. Ο Λάμπρος θα προσεγγίσει την Ελένη αλλά εκείνη θα πέσει όπως όλα δείχνουν ξανά στην αγκαλιά του Θωμά Κυπραίου. Την ίδια ώρα θα δεις την Ασημίνα όπως δεν την έχεις δει ποτέ και είναι αποφασισμένη για όλα.

Δες φωτογραφίες και πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδελφές της απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά απ’ τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για τη δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά;

 

Παράλληλα, ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… «όπλα».

Read More

And More