Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη θυσιάζεται και ζει τραγικές στιγμές στη φυλακή! Οι εξελίξεις του Β’ κύκλου

Περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου προγραμματίζει ο Αnt1 να ξεκινήσει την προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς που συγκλόνισε την περσινή σεζόν και δεν είναι άλλη από τις Άγριες Μέλισσες!

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές που ετοιμάζει η Μελίνα Τσαμπάνη είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού My TV, η  Ελένη είναι για μια ακόμα φορά η τραγική ηρωίδα της σειράς και στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου, θα θυσιαστεί για να σώσει τις δυο αδελφές της. Μετά τα όσα θα αποκαλύψει η Θεοδοσία, η Ελένη θα πάρει πάνω της το φόνο του Σέργιου Σεβαστού και για να σώσει την Δρόσω και την Ασημίνα θα ομολογήσει πως τον σκότωσε μόνη της χωρίς να ξέρουν κάτι εκείνες για το φονικό.

Και ενώ το Διαφάνι είναι διχασμένο από τις νέες αποκαλύψεις, και κάποιοι την υποστηρίζουν ενώ κάποιοι άλλοι την κατηγορούν  η Ελένη ζει τραγικές στιγμές μέσα στη φυλακή. Τα πράγματα για με τις συγκρατούμενές της δεν είναι καλά αφού δεν την δέχονται στο χώρο τους, ενώ φοβάται για την ζωή της μέσα στη φυλακή και κάθε μέρα που περνά είναι μέρα που προσπαθεί να επιβιώσει.

Read More

And More