Άγριες Μέλισσες: Η μυστική σχέση του Σέργιου Σεβαστού με τον Βόσκαρη – Ο λόγος που βασανίζει την Ελένη

Τα πάνω – κάτω έρχονται στις Άγριες Μέλισσες!

Εδώ και μερικά επεισόδια η Ελένη Σταμίρη βρίσκεται στη φυλακή και υπομένει τα βασανιστήρια του διευθυντή αυτών, Μάνου Βόσκαρη. Ο Βόσκαρης μισεί θανάσιμα τη Λενιώ και σήμερα η εφημερίδα “On time” αποκαλύπτει το λόγο. Ο Μάνος Βόσκαρης έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του “αδερφού” του.

Όχι αδερφού εξ αίματος, αλλά επιστήθιου φίλου του από παιδιά, που δεν ήταν άλλος από το Σέργιο Σεβαστό. Αυτό είναι το “βάρος” που κουβαλάει ο Βόσκαρης, αλλά η Μυρσίνη δεν γνωρίζει τη σχέση που είχαν ο σκληρός διευθυντής των φυλακών με το Σέργιο, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια. 

Ο πατέρας του Βόσκαρη ήταν πιστός επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας Σεβαστού και έτσι εκείνος μαζί με τον Σέργιο ήταν σαν αδέλφια, παρόλο που ο ένας μεγάλωνε σε πλουσιόσπιτο και ο άλλος μέσα στη φτώχεια στα χωράφια. Η φιλία τους έλαβε τέλος, όταν ο Βόσκαρης μπήκε στη Χωροφυλακή και έφυγε από το χωριό.

Όμως πάντα θεωρούσε ότι ο Σέργιος ήταν αδελφός του. Έτσι, όταν έμαθε για το θάνατό του διαλύθηκε. Κι όταν αποκαλύφθηκε ότι δολοφονήθηκε ορκίστηκε να εξαφανίσει το πρόσωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Γι’ αυτό μισεί θανάσιμα την Ελένη. Είναι η φόνισσα του καλύτερού του φίλου. Ο “κώδικας τιμής” της φιλίας του με τον Σέργιο του επιβάλλει να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης και να τη φτάσει μέχρι την αυτοκτονία. Όσο δεν τα καταφέρνει τόσο πιο πολύ θα ξεσπάει πάνω της. 

Read More

And More