Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο!

Πρεμιέρα έκανε, την περασμένη Κυριακή, η νέα δραµατική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, και ενθουσίασε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές την περίμεναν πώς και πώς εδώ και πολύ καιρό, αφού η κινηματογραφικών προδιαγραφών παραγωγή, το δυνατό σενάριο και το εξαιρετικό καστ είχαν δημιουργήσει μεγάλη αγωνία για την προβολή της.

Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να δει τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Απόψε, Τετάρτη, θα προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο και οι εξελίξεις του αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμα φορά.

Διάβασε τις εξελίξεις του 4ου επεισοδίου:

Ο Δούκας ζητά από τον Μελέτη να του αποδείξει ότι ο ένοχος είναι πράγματι αυτός που υποψιάζεται. Την ίδια στιγμή η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Ελένης για να μαζέψει τα πράγματα του Σέργιου. Η στάση της είναι εχθρική από την πρώτη στιγμή και ένας περίεργος λεκές στο γαμπριάτικο πουκάμισο του Σέργιου επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι η Ελένη έχει κάποια σχέση με το φονικό. Υποψίες που δε θα διστάσει να μοιραστεί με τον Προύσαλη και τον Δούκα. Κι ενώ ο Λάμπρος δυσκολεύεται να κρατηθεί μακριά από την Ελένη και την ανάμνηση της παλιάς τους σχέσης, ο Νικηφόρος πείθει την Ασημίνα να συναντηθούν μόνοι τους. Ο έρωτας ανάμεσά τους φουντώνει ανεξέλεγκτα, παρά τις προσπάθειες της Ασημίνας να μείνει μακριά του. Ο Μελέτης φέρνει μπροστά στον Δούκα κάποιον που επιβεβαιώνει την πεποίθηση του Μελέτη για τον πιθανό ένοχο. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας μπροστά σ’ αυτήν την τρομακτική πιθανότητα;

Read More

And More