Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντίνος Δανίκας: “Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει χαθεί ο νονός μου, Γιώργος Μαρίνος”

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε, και για τον νονό του, ο οποίος είναι ο Γιώργος Μαρίνος, όπως σου είχε αποκαλύψει το TLIFE. (Όλο το ρεπορτάζ εδώ)

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει χαθεί» είπε ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει ο,τιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα, συγκεκριμένα, σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχαμε και πολύ καλές σχέσεις. Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».

Δες το σχετικό απόσπασμα:
 

Read More

And More