Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη – Φωτογραφίες από τον γάμο που όλοι περιμέναμε

Ο γάμος που περίμεναν οι λάτρεις της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι γεγονός. Ο Λάμπρος και η Ελένη μετά από πολλά χρόνια αγάπης και πολλά πολλά εμπόδια, παντρεύονται και για πρώτη φορά είναι ευτυχισμένοι. Να σημειώσουμε ότι γύρω από τον πολυαναμενόμενο γάμο, υπάρχει ένα μυστήριο και φήμες έκαναν λόγο ότι έγινε “μόνο στα όνειρα της Ελένης ή του Λάμπρου”.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος Ελένης Λάμπρου είναι γεγονός. Μετά από όσα πέρασε η Ελένη με τον Βόσκαρη στη φυλακή ήρθε η ώρα να χαμογελάσει ξανά και να απολαύσει την απόλυτη αγάπη και την αφοσίωση του Λάμπρου.

Δες τις φωτογραφίες από το γάμο με τις δυο αδελφές Δρόσω και Ασημίνα να είναι δίπλα δίπλα και να χαίρονται με τη χαρά της αδελφής τους. Η νύφη φτάνει στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό από δαντέλα, παραδοσιακά μετά μουσικής και συναντά τον Λάμπρο που την περιμένει με ανυπομονησία!

Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δε δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα. Ή μήπως όχι; Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε τι αναπάντεχο θα συμβεί

H νύφη φτάνει στην εκκλησία μετά μουσικής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More