Άγριες Μέλισσες – Λεωνίδας Κακούρης: Το τέλος του «Δούκα Σεβαστού» – «Πρέπει να πληρώσει»

Το βράδυ της Τρίτης ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για τον ρόλο του και έκανε έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

Ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα, μετά από τον πόνο που έχει προκαλέσει; 

«Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου, τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνει η σειρά αλλά άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την κούραση. Θα κουβαλάω ωραίες αναμνήσεις, ήταν κάτι πολύ ωραίο. 

Αυτό που θα ήθελα για τον Δούκα Σεβαστό είναι να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεων του, τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε. Ο Δούκας είχε χτίσει έναν δικό του κώδικα τιμής, στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά. 

Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει» τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Read More

And More