Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: «Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη»

Η Μαρία Αντουλινάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία» στο θέατρο Ζίνα και με αφορμή τον νέο της ρόλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Μουστάκη. Η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετωπίζει.

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Κλεισμένη δουλειά και να μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη γιατί ήταν ανιψιά κάποιου. Δεν με είχαν ειδοποιήσει, εγώ ήμουν διακοπές και περίμενα να ξεκινήσουν οι πρόβες», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου».

«Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως χαμογελαστοί προς τα έξω», εξήγησε η ίδια.

 

Αναφερόμενη στο πώς έχει επηρεάσει η κατάθλιψη της σχέσεις της, ανέφερε ότι «Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».

Read More

And More