Άγριες Μέλισσες: Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάνουν αποκαλύψεις για τον Γ’ κύκλο

Στα παρασκήνια του trailer για τον ANT1 «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο Λάμπρος και η Ελένη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησαν για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε ενώ έκαναν αποκαλύψεις για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Για τα καινούργια επεισόδια που θα δούμε προσεχώς ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δήλωσε: «Θεωρώ ότι τα επεισόδια που έχω διαβάσει και έχουμε ξεκινήσει να γυρνάμε είναι από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα και από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Αλλάζει όλο το ύφος, μπαίνουν καινούργιοι χαρακτήρες, η πλοκή γίνεται πολύ δυνατή, ετοιμαστείτε…».

Στη συνέχεια, η Μαρία Κίτσου πρόσθεσε: «Θα δείτε αλλαγές στα πάντα. Μπαίνουμε σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, μπαίνουμε στην περίοδο της Χούντας. Η σειρά αποκτά πιο σκοτεινό χαρακτήρα, η απειλή πια είναι πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα, δεν είναι έγκλημα, είναι κάτι τεράστιο, ένα ιστορικό γεγονός που έχει γίνει».

Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για το ταξίδι του στη Λέρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μιας και ο Λάμπρος είναι ένα από τα πρόσωπα που θα εξοριστούν από τη Χούντα:

«Αυτό είναι το ενδιαφέρον, το πώς οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν το πάντα επίκαιρο πρόβλημα του φασισμού. Πήγα στη Λέρο και ήταν ένα συγκλονιστικό ταξίδι. Γνώρισα ανθρώπους που την περίοδο της Χούντας ήταν 10 χρονών και δούλευαν μέσα στα μαγειρεία μαζί με τους εξόριστους. Οι σεναριογράφοι το έχουν ψάξει πάρα πολύ. Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία για να είναι το σενάριο ακριβές και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις».

Δες το βίντεο:

Read More

And More