Άγριες Μέλισσες: Νέος έρωτας στο Διαφάνι!

Ήδη από πέρσι είχαμε ακούσει γι’ αυτόν τον έρωτα, αλλά μέχρι τώρα τα spoilers είχαν διαψευστεί. Ο λόγος για την Ρίζω, την οποία υποδύεται η Ελένη Καρακάση και τον ενωμοτάρχη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Σουξές, που μπορεί στο σίριαλ να είναι καθημερινά μαζί, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει ούτε υποψία φλερτ μεταξύ τους. 

Στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η Ρίζω που είναι αυτή που κάνει τα προξενιά στο χωριό, δεν είχε καμιά τύχη με τους άντρες. Αντίστοιχα και ο ενωμοτάρχης, παρόλο που η μητέρα του γκρινιάζει ότι έχει μείνει γεροντοπαλίκαρο και πρέπει να νοικοκυρευτεί, δεν έχει βρει ακόμα τη γυναίκα των ονείρων του. Όπως διαβάζουμε στην On Time, στα επόμενα επεισόδια, η Ρίζω και ο Προύσαλης θα έρθουν πιο κοντά.

Το “προξενιό” θα το κάνει η Δέσπω, η μητέρα του, η οποία καλοβλέπει τη Ρίζω εδώ και καιρό. Οι δυο γυναίκες έχουν ιδιαίτερη σχέση μιας και η Δέσπω είναι σχεδόν κατάκοιτη χρόνια και αυτή που την περιποιείται είναι η Ρίζω! Βλέποντας, λοιπόν, πόσο καλή είναι, κάποια στιγμή θα βάλει λόγια στον γιο της, προκειμένου να τον επηρεάσει να τη δει με άλλο μάτι.

Read More

And More