Άγριες Μέλισσες: Ο 3ος κύκλος είναι γεγονός – Η έκπληξη των σεναριογράφων

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν πριν περίπου δυο χρόνια στις ζωές μας και από τότε έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, σημειώνοντας καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Και μπορεί πολλοί να νόμιζαν ότι η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί στον δεύτερο κύκλο, οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν ολοταχώς για τρίτη σεζόν!

Η επιθυμία του τηλεοπτικού σταθμού να συνεχιστεί η σειρά-φαινόμενο είναι δεδομένη, ενώ η τύχη των “Μελισσών” βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν το νήμα από το οποίο θα πιαστούν και να επινοήσουν τη νέα ιστορία, πάνω στην οποία θα βασιστεί η συνέχιση της σειράς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, το story του τρίτου κύκλου έχει βρεθεί! Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες, σε ένα νέο ιστορικό πλαίσιο. Τρία στοιχεία είναι σίγουρα και οριστικά σε σχέση με τον νέο κύκλο. Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδερφές Σταμίρη, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη.

Επίσης, ο τρίτος κύκλος θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσο να επηρεάζει τις εξελίξεις. Τέλος, η σειρά θα συνεχιστεί με έναν ολόκληρο κύκλο επεισοδίων για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Read More

And More