Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, κάνει αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Πρωινό“. Λίγο καιρό πριν η δεύτερη σεζόν της σειράς ρίξει αυλαία, ο γνωστός σκηνοθέτης έδωσε στους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές μια γεύση από τα επεισόδια του νέου κύκλου ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει άγχος για την ανταπόκριση του κοινού.

Για τη εποχή που θα διαδραματιστούν οι Άγριες Μέλισσες την τρίτη σεζόν:

“Τη νέα σεζόν θα μπούμε στη λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, τη Χούντα. Νομίζω σε δραματική σειρά δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και σίγουρα σε μια σειρά που έχει μαζική αποδοχή. Νομίζω είναι η μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή, σε αυτή τη σειρά και σήμερα, το 2021. Έχει ενδιαφέρον! Εγώ το περιμένω με πολλή αγωνία”.

Για το τι θα δούμε στον επόμενο κύκλο. Θα υπάρξουν προσθήκες και αποχωρήσεις;

“Δεν μπορώ να πω τίποτα για τα επόμενα επεισόδια γιατί είναι αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Κάποιοι ρόλοι θα συνεχιστούν και κάποιοι άλλοι όχι. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Μοιραία κάθε σειρά που τελειώνει οφείλει να σκοτώσει κάποιους ανθρώπους. Βγαίνουν διάφορα spoiler αλλά δεν ισχύουν όλα. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού cast. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει οσονούπω. Οι ήρωες θα δικαιωθούν και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής. Γενικά θα υπάρξει τέλος. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε. Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί κι όλο το φινάλε είναι γύρω από αυτόν. Ο Λεωνίδας κάθε φορά με εκπλήσσει όπως παίζει το ρόλο. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα και σε λίγο θα ξεκινήσουν τα castings”.

Για την επιτυχία που έχουν σημειώσει οι Άγριες Μέλισσες και το άγχος της τρίτης σεζόν:

“Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ. Νομίζω τη πρώτη χρονιά είχα περισσότερο άγχος και τη δεύτερη λίγο λιγότερο. Φέτος έχω το φυσιολογικό άγχος μιας επιτυχίας. Όταν κάνεις μια επιτυχία, θέλεις να συνεχίσεις να έχεις επιτυχία. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο, η συνταγή δεν θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας ακολουθήσει ο κόσμος γιατί μας αγαπάει πολύ. Είναι τεράστιο το κοινό και διαφορετική γκάμα ανθρώπων”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More