Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης οδηγείται στη φυλακή – Η Ελένη ξανά αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη

Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv.

H Σοφούλα ανοίγει τον ασκό του αιόλου με την απόφασή της να εγκαταλείψει να εγκαταλείψει το σπίτι και τους γονείς της και να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ελένη όμως, που δίνει αγώνα για να τον κλείσει στη φυλακή, δεν σκοπεύει να την αφήσει απροστάτευτη στα χέρια του. Έτσι προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Αλέξη.

Και ενώ οι ώρες περνούν, ο Τόλιας και οι Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της κόρης τους με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης. Η καταγγελία της τελευταίες φτάνει στα σωστά χέρια με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη όμως της Ελένης για όσα πέρασε στα χέρια του μέσα στη φυλακή της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Λίγο αργότερα, ο γραμματικός που έχει αναλάβει την υπόθεση ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη καθώς ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους αποδείξει για όσα έχει διαπράξει. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι και εναποθέτουν όλες τις ελπίδες τους στον Αλέξη και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Ωστόσο και ο διοικητής δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ελένη και κάνει τα πάντα για να την στείλει και πάλι στη φυλακή.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει και βρίσκει κάποια στοιχεία και εμπλέκει την Ελένη στο φόνο του Γεωργαλά. Η γυναίκα είναι για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου και ο Λάμπρος αγωνιά για εκείνη και το μέλλον της. Ακόμα και η Δρόσω με τη Ασημίνα αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της αδερφής τους. Όμως ο Νέστωρας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει.

Δε μπορεί να δεχτεί πως η Ελένη θα μπει και πάλι στη φυλακή για μια υπόθεση που δε γνωρίζει και στην οποία δεν εμπλέκεται, και δίνει μια διαφορετική κατάθεση. Κι ενώ ο Άγγελος, η Ελένη και ο Λαμπρος βρίσκονται στο πλευρό του, ο Αλέξης προειδοποιεί τη γυναίκα πως αν θέλει να κλείσουν τον Βόσκαρη στη φυλακή θα πρέπει να βρει κι άλλες κατηγορίες εναντίον του.

 

Read More

And More