Άγριες Μέλισσες – Οι πρώτες πληροφορίες για τον τρίτο κύκλο: Οι σχέσεις των ηρώων δοκιμάζονται

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες έρχεται με ανατροπές και ένα σενάριο… γεμάτο εκδίκηση! Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Βασίλη Ανδριτσάνου στο Τηλέραμα, στη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του.

Η Ελένη και οι αδερφές της προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θέλουν να δουν πως μπορεί να είναι η ζωή τους μακριά από τους τοξικούς Σεβαστούς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη βρέθηκαν ξαφνικά στο περιθώριο, όπως οι επαφές τους με το νέο καθεστώς θα τους δώσουν και πάλι δύναμη.

Όπως σας έχουμε γράψει, η σχέση του Λάμπρου και της Ελένης δοκιμάζεται. Ο δάσκαλος θα βρεθεί στην εξορία και θα περάσει πολύ δύσκολα. Από την άλλη, η Ελένη θα ζήσει μια επιστροφή από τα παλιά, με τον ερχομό του πρώην αρραβωνιαστικού της στο Διαφάνι.

Τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες σχέσεις, όμως; Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα παραμείνουν ενωμένοι για το καλό του παιδιού τους, καθώς κατάφεραν να βρουν την ισορροπία στο θέμα της κηδεμονίας του μικρού Σέργιου. Εκείνη με την αδερφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο παιδί και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν.

Στην καρδιά του Νικηφόρου υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει. Παράλληλα, η Ασημίνα σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα χέρια… Αναλαμβάνει λοιπόν δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορώνα γράμματα. Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη. 

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής κατάλαβαν πως έχουν πολύ σκοτεινό παρελθόν και έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα σε βαθμό που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν και να δεχτούν ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, όμως μπαίνει ποτέ πραγματικά τέλος σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται με πάθος; Φυσικά και όχι.

Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας θα φέρει και πάλι κοντά τους δυο πρώην εραστές, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους να αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Οι εχθροί και τα εμπόδια που θα συναντήσουν θα είναι πολλά και μένει να δούμε αν θα αντέξουν ή αν ακόμα ένα θανατικό θα βάλει δραματικό τέλος στην ρομαντική τους ιστορία…

Read More

And More