Άγριες Μέλισσες – spoiler: Σε σοκ η Ελένη βλέποντας ένα φυλλάδιο με τη Δρόσω στην Τρούμπα – Τραγική αποκάλυψη για Κωνσταντή (video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό, πήραμε μια γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε το βράδυ στο επιτυχημένο σίριαλ, ενώ ο Αλέξης Μίχας έκανε κι ένα spoiler για την πορεία της σειράς.

Στην εξέλιξη του σεναρίου λοιπόν, θα δούμε τον Κωνσταντή να μαθαίνει ότι ο μικρός Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας. Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε εκείνον από τον Τάκη, επειδή παρατηρεί πως ο Κωνσταντής πολιορκεί τη Δρόσω. Ποια είναι, όμως, η αντίδραση του Κωνσταντή;

Αισθάνεται συγκλονισμένος από την αποκάλυψη της αλήθειας, και δε γνωρίζει τι να κάνει.  Ταυτόχρονα, πιέζεται και από την οικογένειά του για να ορίσει ημερομηνία γάμου με την Δόμνα.

Από την άλλη, η Ελένη, σοκαρισμένη, βλέπει ένα φυλλάδιο στην πόρτα του σπιτιού της, με την Δρόσω να τραγουδά στην Τρούμπα. Αμέσως πάει στον Πειραιά για να διαπιστώσει από κοντά τι συμβαίνει…

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164