Άγριες Μέλισσες spoiler: Το τρίτο πρόσωπο που θα ταράξει τον γάμο Ελένης – Λάμπρου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του δεύτερου κύκλου, οι “Άγριες Μέλισσες” πήραν το πράσινο φως για τρίτη σεζόν και έτσι από Σεπτέμβρη αναμένεται να δούμε νέες ιστορίες στο Διαφάνι. Και ενώ αυτή την περίοδο οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν ένα διάλειμμα, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, τα spoilers για τον τρίτο κύκλο έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με το MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, στα πρώτα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε την Ελένη και τον Λάμπρο να πουλάνε το σπίτι του Μιλτιάδη και να αγοράζουν νέα χωράφια, προσπαθώντας να φτιάξουν τις ζωές τους από την αρχή.

Η χώρα μπαίνει στα χρόνια της Χούντας και φυσικά αυτή η πολιτική εξέλιξη αλλάζει τις ισορροπίες στης ζωές των ηρώων. Η παρουσία του Ακύλα Μεγαρίτη, αρχηγού της φασιστικής οργάνωσης των “Αβάντων”, προκαλεί τρόμο στο χωριό.

Όπως θα δούμε, όσοι εναντιώνονται στα πολιτικά πιστεύω του καθεστώς, εξορίζονται. Αυτή η συνθήκη θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στον Λάμπρο και την Ελένη, αφού εκείνος υπερασπίζεται συνεχώς το σωστό και το δίκαιο χωρίς να λογαριάζει συνέπειες.

Ακόμα, όμως, η παρουσία ενός προσώπου στο Διαφάνι, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Ελένης. Πρόκειται για έναν άνδρα από το παρελθόν της, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ίδια για μεγάλο διάστημα.

Αυτός ο άνδρας αναμένεται να ταράξει τη σχέση της Ελένης με τον Λάμπρο. Η Ελένη θα επηρεαστεί πολύ από την παρουσία του του συγκεκριμένου άνδρα, αν και η αγάπη της για τον Λάμπρο θα είναι παντοτινή. Τα νέα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι μεγάλα και πολλά. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν ξανά τα εμπόδια;

Read More

And More