Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο - Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο 3ο επεισόδιο – Τι θα δούμε απόψε | tlife.gr

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες«, την οποία οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς εδώ και πολύ καιρό, αφού η κινηματογραφικών προδιαγραφών παραγωγή, το δυνατό σενάριο και το εξαιρετικό καστ είχαν δημιουργήσει μεγάλη αγωνία για την προβολή της.

Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να δει τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Απόψε, Τρίτη, θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο και οι εξελίξεις του αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμα φορά.

Διάβασε τις εξελίξεις του 3ου επεισοδίου:

Το πτώμα του Σέργιου ανασύρεται από τη χαράδρα και βαρύ πένθος πέφτει στην οικογένεια των Σεβαστών. Οι τρεις αδερφές ανακρίνονται από τον ενωμοτάρχη καθώς είναι οι τελευταίες που τον είδαν ζωντανό. Θα αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την ανάκριση ή θα προδοθούν από την ίδια τους την αγωνία; Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο ιατροδικαστής που εξετάζει το σώμα του Σέργιου υποστηρίζει ότι ο θάνατός του δεν του φαίνεται ως ατύχημα. Κάποια στοιχεία δείχνουν πως είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται από την είδηση και ο Δούκας εξαπολύει έρευνα για να βρει τον ένοχο. Η κηδεία του Σέργιου, γίνεται σε πολύ βαρύ κλίμα. Ο Μιλτιάδης παρακινούμενος από το Λάμπρο πάει να υποβάλει τα συλλυπητήριά του στον Δούκα, αλλά οι σχέσεις των δύο αδερφών παραμένουν τεταμένες ακόμα και σ’ αυτές τις στιγμές. Κι ενώ η Ελένη προσπαθεί να δικαιολογήσει σε όλους το χτύπημα στο πρόσωπό της, ο Μελέτης βλέπει κάτι που του υποδεικνύει τον ένοχο για το θάνατο του Σέργιου…

READ more