Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο - Η απάνθρωπη τιμωρία του Δούκα στο Μελέτη! Φωτογραφίες

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο – Η απάνθρωπη τιμωρία του Δούκα στο Μελέτη! Φωτογραφίες | tlife.gr

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες. Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν μετά την ερωτική ενόχληση του Κλεομένη στον Μελέτη και το ξύλο που έφαγε, θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, με τον Δούκα Σεβαστό να τιμωρεί με τον πιο σκληρό τρόπο το Μελέτη γιατί τόλμησε να αγαπήσει την μοναχοκόρη του Πηνελόπη.

Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν. Οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, η Παγώνα την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Εκείνος θα παραδεχτεί την αλήθεια για τον άντρα της;

Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος κι Θεοδοσία επισκέπτονται έναν γυναικολόγο, με σκοπό να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

Η Δέσπω κι η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας βλέπει στο στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη.

Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ενώ ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

READ more